Триває набір у “Школу Життя / Ірпінь”
Співбесіда у Школу Життя / Ірпінь

Вже другий тиждень поспіль на співбесіду до “Школи Життя” в Ірпінь приїжджають молоді брати з різник куточків України. Подібне річне навчання для хлопців безперечно матиме для них переломні, життєстверджуючі наслідки, адже вони не тільки духовно зміцніють, але спробують себе у різних професійних сферах: відео- аудіо- режисура, кулінарія, праця на виробництві, створення вебсайту та інші корисні для життя навички.

Ідея створення річного навчання для молодих братів вже багато років обговорювалася у стінах Центру християнського життя України. Справа у тому, що з 1997 по 2014 роки при ЦХЖУ існував духовний заклад - Інститут підготовки церковних служителів, якій завершило біля 200 випускників. Навчання в цьому інституті мало гарні плоди, адже більш ніж 85% випускників по завершені дійсно стали служителями: пасторами церков, дияконами, керівниками молоді. Ось чому мрія створити нову навчальну програму для молодих братів не залишала організаторів. Подяка Богу, у цьому році Він дозволив нам втілити цю мрію - започатковано "Школу Життя"!

Співбесіда у Школу Життя / Ірпінь

Перший набір сплановано зробити невеликим, у групі до десяти людей. Протягом року студенти проживатимуть у спільному гуртожитку на територій Центра християнського життя України. Завдяки тому, що неподалік розташована “Ірпінська біблійна церква”, учні “Школи Життя” спробують себе у різних служіннях церкви та матимуть змогу дотикнутися до нового досвіду допомоги людям.

ЗАПИС НА СПІВБЕСІДУ: Навчання починається 5 жовтня. Очікуваний вік студентів 17-27 років. Бажано, щоб брат-абітурієнт був охрещений у помісній церкві. Запис на співбесіду: (097) 313 34 два чотири, Сергій

>> ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО ШКОЛУ ЖИТТЯ