Школа Життя: починаємо річне стаціонарне навчання для молодих братів
PDF Друкувати Електронна адреса

Тобі більш ніж 17 років? Шукаєш свій шлях? Анонсуємо набір у Школу Життя - річне стаціонарне навчання для молодих людей.

alt 

Особливість “Школи Життя” - це поєднання праці та навчання. Протягом навчання, що відбуватиметься у післяобідній час, ти навчишся щоденному спілкуванню з Богом, християнському прощенню, пізнаєш, що таке жити у братерському єднанні так, як вчив Ісус. Працюючи, ти розвинеш практичні життєві навики - приготування їжі, майстрування і ремонт, догляд за тілом, розвиток дарів і мислення. І все це відбуватиметься в активному спілкуванні і взаємодії з братами твоєї групи.

Поступити до нас в “Школу Життя” на навчання означає погодитися на постійну фізичну працю та працю над своїм характером, погодитися підкоритися спільному порядку та відкритості, погодитися на зміни.  Якщо ти добре все осмислив та приймаєш цей виклик – дзвони!

Реєстрація на співбесіду: (097) 313 34 два чотири, Сергій

Орієнтовні дати співбесід в Ірпені: 6.09 та 13.09 (Четверги) та 27.09 (Субота) - з 9:00 до 12:00.

Початок річного навчання: 5 жовтня 2018 року

Навчання відбуватиметься на базі Центру християнського життя України у м. Ірпінь, Київська область за адресою: вул. Сім’ї Шкарівських 11 (раніше вул. Федорова)


Відеозапрошення у "Школу Життя" - набір 2018 р.


Поділися з друзями

Скачай файл-запрошення (нижче) та перешли його своїм друзям. Дякуємо!

alt