Розпочалося стаціонарне навчання у "Школі Життя / Ірпінь" для 12 молодих братів
PDF Друкувати Електронна адреса

Центр християнського життя України радо зустрів перший набір "Школи Життя / Ірпінь". Починаючи з сьогоднішнього дня, 5 жовтня 2018 року, дванадцять братів з різних куточків України навчатимуться цілий рік на спільній стаціонарній програмі.

alt

Протягом навчання вони не тільки здобуватимуть нові знання, але й також засвоять багато корисних навичок для життя та служіння Богу.

alt

Перший навчальний день був дуже насиченим. Все розпочалося з братерського спілкування за великим столом та згодом продовжилося настановами від досвічених братів-служителів: Григорія Івановича Коменданта та пастора Герхарда Ян Рьотінга з, який цього разу приїхав не сам, а зі своїм помічником Валоном. Любов до Бога та один до одного і впорядковане життя - основні акценти навчання будуть зосереджені саме на цьому.

alt

До побажань молодим братам приєднався й Михаїл Атаманський, директор Центру християнського життя України та пастори Ірпінської біблійної церкви - Микола Романюк, Сергій Колєсніков та Сергій Сологуб.

alt

alt

Після побажань та настанов брати мали можливість поділитися своїми очікуваннями щодо майбутнього навчального року. Багато хто з них поділився своїм бажанням змінюватися у характері, зростати у братерській єдності та благовісті.


alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Одже, для братів перший навчальний день був добрим та благословенним. Попереду їх чекає ще багато нового та корисного досвіду життя у спільноті.

alt