Закінчився збір пісень на всеукраїнський конкурс “Пісні Хвали”
PDF Друкувати Електронна адреса

Багатьом християнам відомі збірники “Пісні Хвали”, які були видані Центром Християнського Життя України на початку двохтисячних років.

alt

Невеличкі різнокольорові книжечки з трикутниками на обкладинках стали невід’ємною частиною молодіжних зібрань та богослужінь. Мало хто знає, але частина пісень народилися завдяки двом музичним конкурсам “Пісні Хвали”. Автори з різних куточків України надсилали свої пісні, а досвідчене журі – відібрало найкращі з них. Бог прославляється й досі при виконанні цих пісень, як на Заході, так і на Сході нашої країни. Хто б міг подумати, що ці пісенники у свій час стануть такими відомими та популярними серед молодих християн.

Псалмоспівець Давид закликав “Заспівайте для Господа пісню нову” (Пс.98:1). Цей заклик актуальний для християн і сьогодні. Саме тому, з березня 2018 року відбувається третій музичний конкурс “Пісні Хвали”. Більше ніж 60 авторів з різних міст України вже прийняли участь і надіслали близько 100 творів на розгляд жюрі та очікують на спільну зустріч-нагородження яке відбудеться восени. Партнерами конкурсу також виступають Ірпінська біблійна церква, Музичний факультет Української Баптистської Теологічної Семінарії, Музичний факультет Ірпінської біблійної семінарії, Музичний комітет ВСЦ ЄХБ, місія “Музика в світовій культурі”.

Ми щиро вдячні Господу за те, що Він продовжує Своїм Духом надихати братів та сестер створювати нові пісні хвали для прославлення Імені Божого до краю землі.