Семінар-тренінг «Сімейне Поклоніння» для подружніх пар відбувся в ЦХЖУ
PDF Друкувати Електронна адреса

«Як передати своїм дітям живу віру в Бога, а не просто звичку відвідувати богослужіння?» або «Як проводити домашнє вивчення Біблії цікаво та регулярно?» - біблійні відповіді на ці, та подібні до них запитання, вивчали учасники семінару «Сімейне Поклоніння», який відбувся 20-21 квітня в Ірпені, в Центрі християнського життя України. Навчання проходило в форматі тренінгу. Учасники семінару були розподілені на три невеликі команди, в яких, під час вивчення виконували різні завдання.

alt 

 

У вступній частині семінару було розглянуто три моделі устрою родини: «Дітецентричний Дім, Батківськоцентрічний Дім та Богоцентрічний Дім». Кожній родині було надано змогу переоцінити свій «домоустрій» в світлі почутого матеріалу. Вивчення іншої теми, а саме “Псалма 77” допомогло ширше подивитися на сімейне поклоніння в світлі передачі віри і дітям і онукам.

alt 

На семінар завітав також В'ячеслав Єфімук, служитель Ірпінської біблійної церкви, який поділився з учасниками своїм досвідом сімейного поклоніння. В своїй родині вони вже три місяці практикують регулярні сімейні зустрічі. Він запропонував учасникам п'ять критичних питань для переоцінки цього досвіду.

alt 

В ході вивчення теми “4 біблійні принципи сімейного поклоніння” було запропоновано їх обґрунтування та практичне застосування. Кожна група отримувала певне завдання, і в кінці семінару робила презентацію. Завершився семінар плануванням подальших зустрічей з питань сімейного поклоніння в рамках своєї родини.

Ось деякі відгуки учасників семінару:

Взяв для себе те, що потрібно не пропустити виховання дітей і найперше бути для них постійним, як в словах, так і в діях. Приділяти час для своєї родини і для своїх дітей, більше вивчати Біблію. Брати участь в служінні зі своєю сім'єю, приводити дітям приклади з Біблії. Спасибі за такий семінар, дуже багато узяв для себе і своєї сім'ї.

Максим М., Вінниця

Отримала розширене пояснення, що означає «сімейне поклоніння». Визначення, того, який є мій дім. Гарне пояснення, що є поклоніння Богові і принципи сімейного поклоніння. Також сподобалася тема, як наставляти творчо, за прикладом Ісуса. Ідеї ​​проведення, різні форми.

Наталія Г., м. Вінниця

alt 

Цей семінар просто підтвердив, показав, що ми рухаємося в сім'ї в правильному напрямку. Бог веде нас і це було цікаво відзначити, що питання сімейного поклоніння хвилюють багатьох. І Бог дає однакові відповіді. Була цікава вся форма семінару - задіяні всі.

Анастасія В., м. Миколаїв

Надихнулася на сімейне поклоніння в своїй родині і конкретно поставили цілі, коли це зробити. Взяла для себе багато практичних методів.

Олена, м. Київ

alt 

Можливість вивчення Слова Божого через пізнавальні відео, наприклад - про дітей, що живуть в умовах інших країн. Можливість показати своїм дітям цінність того, що вони мають не тільки словами, а наочним прикладом, тим самим Словом Христа. Дуже сподобався курс, було цікаво кожну тему дуже насичена програма.

Наталя Т., м.Шостка

Сподобалися ідеї і ресурси для сімейного поклоніння. Мотивація важливості побудови взаємин в родині, сконцентрованій на особистості Бога.

Юрій С., м.Вінниця

alt