Не будь байдужим...
PDF Друкувати Електронна адреса

2010_blind_2У неділю, 17 жовтня, музична группа ІБЦ, пастор Микола Романюк разом з пастором Рьоттінгом відвідали церкву в місті Новоград-Волинський, що в Житомирської області. Усе ранкове служіння було присвячене Дню Білої тростини, святу, про яке мало хто з нас чув: 15-го жовтня весь світ та Україна відзначила День білої тростини або День незрячих (www.blind.org.ua)

 


Місцева церква у Новоград-Волинському співпрацює з організацією УТОС (Українське товариство сліпих), допомагає матеріалами та проводить табори для них. На служінні пастор церкви Олександр Щавлінський привітав незрячих людей, говорив про їх особливість і важливість для Бога. Також передав подарунки для міської організації сліпих – білі тростини, магнітофон, касети та диски з піснями та проповідями та спеціальні годинника для незрячих та невеличкі подаруночки кожному присутньому члену УТОСу.

2010_blind_3Гра музичного гурту з Ірпеня надихала усіх присутніх на прославлення Бога, який є милосердним Спасителем. Пастор Рьоттінг ділився біблійною історією про незрячого, який зустрів Ісуса і був не тільки зцілений, але й спасенний по вірі. Проповідник звертався не тільки до фізично незрячих, але й до духовно незрячих людей, хто не знає особисто Бога і ніколи не просив Його допомоги і пробачення. На завершення служіння пастор ІБЦ Микола Романюк закликав усіх присутніх до хвали і поклоніння Триєдиному Богові.

2010_blind_1Для усіх нас, хто приїхав з Ірпеня стало великим прикладом і натхненням піклування місцевої церкви про людей з вадами зору. Для нашої церкви це може стати прикладом і уроком в соціальному служінні людям з обмеженими можливостями: незрячим, нечуючим, людям на візочках та ін. Бог турбується про нас, тому так особливо ми маємо турбуватися про інших.

Не будь байдужим...