Відвідання братів на практиці у Помічній
PDF Друкувати Електронна адреса
altПід час другого року навчання у «Інституті підготовки церковних служителів» студенти по двоє відправляються на практичне служіння – саме так, як це робив Господь Ісус посилаючи учнів «по двох перед Себе до кожного міста та місця, куди Сам мав іти». Але після цього «місійного завдання», Ісус також мав з учнями бесіду. Він не залишив іх наодинці зі служінням (Лук. 10:17). Саме тому викладачці Інституту провідують братів, що на практиці. Саме так це відбулося вранці 7 жовтня 2010.

Студенти другого курсу Олексій та Сергій були направлені Інститутом на практику до Помічної, невеличкого містечка у Кіровоградський області. Приїзд-відвідання для них був повною несподіванкою. Коли викладачі зайшли у кімнату, де мешкали студенти, один з них саме готувався до проповіді, а другий ще був у ліжку. Посмішка на лицях обох свідкувала про те, що брати дійсно зраділи цьому візиту. Вже майже два місяця вони пробули на цьому новому місці, і вже виникли певні питання що потребували вирішення та поради. Однією із потреб була потреба про велосипеди – адже квартира, де мешкають брати знаходиться поодаль від помісної церкви. Отже ще одна приємна несподіванка чекала на них - завдяки друзям з місії «Схід-Захід» брати отримали два новеньких велосипеди, сказали що це – Божа відповідь на їх молитви.

altБрати поділилися досвідом розпочатого служіння, про те як ходять по школах з профілактичними лекціями про наркотики, паління, алкоголь, застерігаючи молодь не робити дурниць у житті. Також розповідали про те, як влаштувалися, як по черзі готують їсти. Завершилася поїздка приємним спілкуванням за вечерею у пастора Павла Шаповала, для якого Олексій та Сергій – вже стали як рідні. Як справжній батько та наставник він опікується ними, допомагає любити Господа, служити Йому. Справді казав псалмоспівець – «Оце яке добре та гарне яке, щоб жити братам однокупно!» (Пс.132:1). Саме так, підтримуючи один одного, нам належить виконати Велике Доручення Ісуса!