Двадцять років по тому: ювілейна зустріч для братів-випускників ІПЦС
PDF Друкувати Електронна адреса

Понад сто братів-випускників «Інституту Підготовки Церковних служителів» зібралися разом з різних куточків землі на ювілейну зустріч - двадцять років потому. США, Німеччина, Польща, Білорусія - відстань не завадила братам побачитися один з одним після багаторічної розлуки. Для багатьох з них інститут був духовною школою, в якій було закладено духовну основу: особисті відносини з Богом і цінність братерства.

alt

 

 

За чотирнадцять років існування ІПЦС в ньому формувалися 196 студентів. В основному це були молоді брати, молоді як віком так і в вірі. Порадувало те, що для більшої частини братів навчання в інституті пішло на користь! Опитати вийшло тільки 87 випускників, з яких 74 стали посвяченими служителями (16 пасторів, 20 дияконів, 10 лідерів домашніх груп, 8 місіонерів, 8 проповідників, 6 музичних лідерів, 6 соціальних і молодіжних працівників).

 

alt

 

У перший вечір братів зустріла смачна вечеря і приємна атмосфера Центру християнського життя, який радо прийняв учасників зустрічі. Після чого було спілкування по групах - брати ділилися тим, як на них вплинуло навчання в ІПЦС.

alt

 

Ранок наступного дня розпочався з спільного вивчення Івана 15, яким з братами ділився пастор Реттінг. Він знову нагадав про важливість єднання з Христом і про важливість братерської єдності. Післяобідній час було наповнене свідченнями братів, які ділилися спогадами про навчання в ІПЦC і тим, як це навчання вплинуло на їхнє життя.

 

alt

alt

 

У П'ятницю після обіду було урочисте вручення нагород від Президента України за духовний внесок у розвиток України. На зустрічі були присутні не тільки номіновані на нагороди брати Григорій Іванович Комендант і Герхард Ян Рьоттінг, але також і брати-капелани, яким теж були вручені нагороди від Президента.

 

alt

 

По завершенню зустрічі була палка дискусія про відновлення навчання в ІПЦС, можливо в новому, річному форматі. Просимо вас молитися про те, щоб Господь показав нам можливі шляхи і необхідні кошти для цього.

 

alt

 
Будемо єдині - щоби увіровав світ!

alt