Братерський семінар «Час з Богом» знову зібрав братів з різних куточків України
PDF Друкувати Електронна адреса

“Тут я зустрівся з Богом, тут я побачив життя з іншої сторони. Особливо цінне те, що це відбувалося у спілкуванні братів» - висловився про семінар брат Володимир з Луцька, а згодом продовжив – «Семінар дасть вам не тільки поштовх для регулярної практики тихого часу з Богом, але й реальні практичні інструменти для цього. Рекомендую для лідерів домашніх груп, це буде для вас "свіжим ковтком повітря"!». Семінар «Час з Богом» проходив у Центрі християнського життя України 28-29 квітня 2017 року.

alt 

 

У перші години семінару брати мали можливість познайомитися один з одним та розпочати дискусію на болючу тему особистих молитов. Це був час біблійної переоцінки власного молитовного життя. Брати мали можливість спробувати різні форми молитви, які містяться у книзі Псалмів.

alt 

Другий день розпочався з особистого тихого часу за методом Мартина Лютера. Після цього в братів була нагода залишити межі ЦХЖУ та на дві години піти в ліс, щоб провести там особливий час наодинці з Богом.

alt 

У післяобідній частині учасники семінару розбилися на три команди та за допомогою рольових ігор занурилися у тему «Важливість часу з Богом». Справжня духовність – це життя у слухняності Духу Святому, ось чому нам необхідно проводити більше часу з Богом, щоб чути Його керівництво.

alt 

Перед роз’їздом брати мали добру можливість дискутувати про різні форми та методи вивчення Біблії, молитви та підходи до особистого спілкування з Богом в цілому.

alt 

Ось деякі відгуки учасників семінару:

Сподобався особистий час з Богом. Протягом цього часу я зрозумів, що молитва це розмова з Богом, і вона може бути різною. Також молитву не можна ставити в рамки. Час з Богом має бути як щось особливе, як розмова тата з сином. Це особливий семінар. Дякую!
Юрій П. Львів
Абсолютно нове розуміння молитви, підходу до молитви (актуальність звернення до Бога, записування молитов на бумазі, аргументація). Сподобався семінар, бо відчув за короткий час близькість з Богом, яку давно не відчував. Відкрив для себе класний метод роздумів над Словом Божим (Подумати, побачити, помолитися).
Віктор А, Луцьк
Сподобався невимушений формат (не лекція), вільне спілкування, кожен міг висказати свою думку. Сергій, який проводив семінар, пояснював доступно, тема цікава актуальна і корисна. Житло та харчування супер!
Вадим Д., Чернівецька обл.

alt 

Просто так та щиро, "без шаблонів" можна мати особистий час з Богом легкий для застосування матеріал. Вчитель не напружував а навпаки підбадьорював до змін.
Яків Ж., Луцьк
Атмосфера невимушена, простота в спілкуванні з учасниками та організаторами. Весь матеріал актуальний особисто для мене. Легкий до сприймання. Хороший досвід.
Руслан Б., Чернівці

alt 

Підбадьорила і дало стимул працювати над собою в плані "часу з Богом". Почув багато нового.
Сергій Б., Луцьк
Сподобався метод (Подумати, Побачити, Помолитися) це дуже корисна річ. Дізнався дуже багато про молитву, чого раніше ніколи не знав. Сподобалася роздумувати над Словом Божим. Також письмова молитва дуже чудовий зручний компактний метод.
Ростислав П., Костопіль

alt 

Відновлення відносин з Богом. Прийнятті рішення. Служіння Сергія і команди. Реальний практичний досвід проведення часу з Богом. Я запалився любити Господа в виділеному для Нього часі!
Олександр К., Костополь
Сподобалась практичність самого викладання (не теорія а практично). Доступність для різного духовного віку. Метод "Подумати, побачити помолитися" класний, спрямовуючий до зосередження на Писанні та на собі.
Павло Є., Луцьк

alt 

Очень понравилась тема "Освежитель для молитвы". Произошла полная переоценка, какой должна быть молитва. Никогда не думал, что от молитвы можно получать огромное удовольствие, и что молитва может быть такой многогранной. В целом полностью переоценил важность личного общения с Богом. Очень понравился подход к проведению семинара (практично, просто интересно, не академично, жизненно).
Алексей С., Луцк