“Школа Життя / Ірпінь” крок на зустріч майбутньому
PDF Друкувати Електронна адреса
Ось і закінчилась “Школа Життя / Ірпінь” для молодих хлопців-чоловіків, які за цей рік мали можливість змінити свій погляд на світ, здобути не тільки навички але й нові знайомства та досвід активного служіння Богу через служіння людям. Одна з частин навчання було братерське життя разом. Через це вони формувалися як особистості. Хтось з братів; навчився готувати смачну їжу, хтось навчився зносити недоліки один одного, а хтось - турбуватись один за одного. “Як гострить залізо залізо, так гострить людина лице свого друга.» (Прип. 27:17)

alt

Молоді люди мали можливість навчитись за цей рік роботі у медіа-служінні, відео, фото зйомці, звукорежисурі. Також могли ознайомитися з навичками програмування, підтримки вебсайту, попрактикувалися у написанні статей. Мали досвід євангелізації у загальноосвітніх школах, а також у євангелізації на вулицях міста. Навчалися проповіді Слова Божого, писали ессе та свідоцтва про дії Господа в їхньому житі.Кожен брат мав можливість побувати у не менш як шести літніх таборах та застосувати те, чому вони навчились протягом року у “Школі Життя”.

alt


Навчальна програма завершилася дипломним проектом у таборі, який проходив з 10 по 15 серпня. Протягом табору, брати мали можливість побути в спілкуванні один з одним, навчатись пастора у Рьоттінга та написати свої дипломні роботи відповідно до наданих тем. Ось таки теми були ними підготовлені “Утікай від грошолюбства”, “Страх перед людьми”,

“Божа дитина все робить вчасно”, “Християнин всиновлений Богом”, “Будь ревний до служіння”.

Останній день табору почався з захисту дипломних робіт. Кожен з братів ревно опрацював свою тему у світлі Слова Божого, та висвітлював її на захисний співбесіді.

alt

Закінчився день заключним вечором подяки братам студентам та команді, яка супроводжувала хлопців у навчанні. Урочисте вручення дипломів, святкова вечеря та згадки Божих чудес, молитва-благословення від братів Г.Я.Рьотінга та Г.І Коменданта – ось як усім запам’ятається цей день.


alt

Ми вдячні Богові за кожного, хто молитовно або фінансово підтримував “Школу Життя”, нехай Господь щедро вам віддячить! Щодо наступного набору було прийнято рішення про паузу на рік. Брат Едуард Бицький повертається у Запоріжжя, а Сергій Сологуб змінює місце роботи та рухається далі у своєму пасторському покликанні.

alt

Очікуйте подальших новин щодо майбутніх наборів “Школи Життя” і моліться з нами про брата, який би міг жити з братами та розділити з ними частину свого життя.