Разом в Тернопіль
PDF Друкувати Електронна адреса

titleЗ 7 по 14 березня викладачі з групою студентів інституту підготовки церковних служителів відвідували м. Тернопіль з метою практичного навчання для молодих братів, а також в допомогу організації християнського молодіжного клубу і нової церкви.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

altВ перший день перебування в Тернополі, брати мали змогу покататися на гірських лижах і сноуборді, дехто з братів спробували це в перше в своєму житті.

 

 

 

 

 

 

 

 

alt9 и 10 березня в двох навчальних закладах м. Тернопіля, в технічному училищі і в технікумі. Проводили лекції «Відверто про наркотики », в перший день на лекції було приблизно 150 учнів, в другій день біля 200 людей. Наші 16 студентів ІПЦС також були присутні на лекціях, з метою навчання і дехто з них свідчив про те як з Божою допомогою звільнився від наркотиків. В заключні ми запрошували молодь з училища приходити в молодіжний клуб в вечорі.

 

 

 

 

 

 

alt В один із вечорів ми виходило вмісто, співали на вулиці під великим універсамом і запрошували молодь на клуб.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

altВ четвер, п’ятницю і суботу, разом з студентами ІПЦС ми проводили молодіжні вечори на які приходило  до 15 молодих людей (не рахуючи студентів). Молоді люди мали можливість почути особисті свідоцтва братів і вістку Євангелії. Після закінчення клубу було знайомство і спілкування, де які молоді люди цікавились питаннями віри і хотіли слухати про Ісуса.

В п’ятницю з деякими сімейними братами ми проводили вечір для сімейних пар на якому було п’ять пар, з них дві пари які не є постійними відвідувачами помісних церков. Це була особлива атмосфера і навіть через три з половиною години нікому не хотілось розходитись. Одна з цих пар в неділю захотіли поїхати з нами в церкву. До нас приєдналися ще двоє молодих людей з молодіжного клубу.

В неділю всі студенти і викладачі були поділені на шість груп і роз’їхались по різним церквам. Там кожен брат мав можливість свідчити і проповідувати про Христа.

 

 

altПісля нашого від’їзду, місцевий брат Едік Курат планує надалі проводити профілактичні лекції в трьох училищах, де керівництво  з радістю відкриває двері, а також продовжувати розвивати дружні стосунки з сім'ями.

З вересня, ми плануємо послати двох наших студентів на практику в Тернопіль для допомоги в організації нової церкви, служіння в навчальних закладах і молодіжному клубі.

                Сергій Колесніков