"Закон та Євангелія" братерський гомілетичний семінар
PDF Друкувати Електронна адреса

«Закон та Євангелія» - такою була тема цьогорічного гомілетичного семінару, що проходив 16-18 листопада 2016 року. Більш ніж 90 братів з різних куточків України приїхали для того, щоб заглибитися у тему та вдосконалити свої навички проповідування. Молоді та старші, з досвідом та без, всі вони протягом цих трьох днів мали можливість не тільки слухати семінари, але й практично попрацювати над підготовкою до проповіді.

alt 

Пастор Ґ.Я.Рьоттінг з Німеччини розпочинав дні з погляду на особистість Ісуса та Євангеліє. Він наголосив на важливості тихого часу з Богом та на любові, як основного мотиву життя та проповідування.

 

alt 

Гість з Ізраїлю Михаїл Цин викладав єврейській погляд на Закон та Євангелію. Лекції проходили жваво, та викликали багато добрих запитань. Під часу семінару с залу хтось не витримав та викрикнув: “В мене вже киплять мізки!”. Й справді, завдяки Михаїлу, учасники поглянули на тему Закону та Благодаті з незвичної їм єврейської перспективи.

alt 

Пастор Олег Боднар поділився основами герменевтики та принципом єдинозначності тексту. Під час його семінару учасники не тільки нагадали собі базові принципи, але також почули багато важливих речей щодо тлумачення біблійного тексту.

alt 

Капелан Олег Павліщук майстерно виклав практичну частину “Як підготувати коротку проповідь?”. Його семінари були інтерактивними та корисними для практикуючих проповідників. Разом з Олегом брати готували якісний вступ, добру основу та практичне закінчення своєї проповіді.

alt 

Микола Романюк, пастор Ірпінської Біблійної Церкви, поділився семінаром за темою "Як християни мають святкувати суботу?". Під час семінару він також відповідав на питання щодо цієї теми.

alt
 

Перерви між семінарами були наповнені братерським спілкуванням, кавою та перебуванням у добрих умовах, які надала Ірпінська Біблійна Церква та Центр християнського життя України. Нагадаємо, що найближчий братерський семінар з Тихого Часу відбудеться вже за пару тижнів, а саме 2-3 грудня – тому щиро запрошуємо!

alt

alt

alt 

Більше фото з семінару за цим посиланням

Деякі відео з семінару вже доступні на youtube каналі ЦХЖУ