"Час з Богом" - добовий семінар-практикум для братів знову відбувся в Ірпені
PDF Друкувати Електронна адреса

alt“Це був чудовий час спілкування з Богом з братами. Час, де я зміг подивитись собі в серце, просити Бога прощення та сили йти далі. Раджу іншим цей семінар, тому що це зміцнює, надихає і дає можливість кинути виклики собі (дома мабуть не зробив би цього)” – такий відгук про семінар “Час з Богом” написав Богдан, один із його учасників.

Двадцять братів з різних частин України приїхали на добовий тренінг-семінар “Час з Богом”, якій проходив з 30 вересня по 1 жовтня в Ірпені, у Центрі християнського життя України. Хтось приїхав сам, але декілька братів приїхали своїми церковними командами. Програма семінару була побудована таким чином, щоб дати можливість учасникам провести достатньо часу усамітнення з Богом та ознайомити їх з різними формами молитви та роздумування над Словом Божим.

 

По приїзду учасників очікувала смачна вечеря, після чого було знайомство та спілкування братерському колі. Особливістю першого вечора була година спільного поклоніння у молитві. Досвід годинної молитви виявився для багатьох першим подібним досвідом у житті.

alt 

Ранок розпочався з тихого часу, який провів пастор Сергій Колесніков. Після чого розпочалось біблійне вивчення на тему що таке духовний ріст, і як час з Богом впливає на нашу зрілість. Протягом другого дня учасники ознайомились з різними практиками часу з Богом (ППП, Lectio Divina). Особливим моментом другого дня було двогодинне усамітнення з Богом на природі з виїздом у ліс - а Господь і справді благословив цей день теплою погодою! Брати мали можливість побути наодинці з Творцем та переглянути своє життя та прийняти важливі рішення. Кожен досвід згодом обговорювався у братерському колі.

 

alt 

Ось деякі відгуки учасників семінару:

“Сподобалась близькість спілкування протягом всього часу. Роздуми ППП особливо відкривають тексти зі Слова Божого. Практичний час з Богом—це було найкращим часом, коли кожен спілкувався зі своїм Творцем. Раджу братам бути і практикувати, тому що це дає результат.”  Роман М., Кузнецовськ
“Сподобалось: гарна практика, час в лісі. Завжди проводжу собою братів. Час для роздумів, місце де можна зупинитись і побачити своє життя. Якісний матеріал.” Борис К., Краматорськ
“Єдність з братами, час проведений з Богом, новий погляд на молитву, духовне збагачення, дія Духа Святого. Раджу всім, хто хоче провести час з братами в Христі та один на один з Богом. Хто хоче духовно збагатитися, розвиватися в пізнанні Всевишнього І розуміти Його волю. Організація супер!” Микола Б., Рівне

alt 

“Спочатку сподобалась сама тема семінару “Час з Богом”. Для мене це те, про що я зараз думаю, і до чого іду. Сподобався особистий час з Богом, він був протягом 2 годин - це особливий час, в якій Бог говорив. Раджу цей семінар іншим братам, тому що відносини з Богом, а саме час з Богом, потребують не абияких зусиль. Це потрібно для християнина, якій хоче змінюватись через Духа Святого і ставати досконалим в Христі, і для всього цього потрібен час.” Дмитро С., Рівне
“Час проведений на семінарі дозволив виділити від постійних справ. Поставив конкретні рамки для молитви, за рахунок яких дозволив переглянути своє життя, стан в якому знаходишся. Це все дає хороші результати для відновлення і росту.” Роман К., Ірпінь
“Семінар дуже сподобався. Цей семінар ще раз зміцнив мої думки про важливість особистого спілкування з Богом за зачиненими дверима.” Андрій Д., Краматорськ

alt 

“Сподобалося глибоке міркування над Писанням, способи молитви, практика відносин з Богом. Раджу всім, хто хоче більше і глибше розвивати відносини з Творцем. Тут я прийняв рішення про правильний баланс у житті.” Олег Ю., Вінниця
“Якщо ви розумієте, що молитва є дуже важливою в житті, що це як повітря, але не практикуєте, і вам важко розпочати постійно молитися,— цей семінар дасть нового подиху і натхнення, відкриє нову сторінку і дасть можливість заглянути за те, що вам ще не відомо. Жалкую, що не чув цього на початку свого християнського життя.” Ігор У., Рівне

alt 

“Все було чудово! Розбирали нові моделі спілкування з Богом, вчилися в першу чергу дякувати Йому! Також вчилися проводити з Богом більше часу! Дуже рекомендую цей семінар, він допоможе укріпитися у спілкуванні з Творцем.” Сергій Р., Краматорськ
“Я вперше на подібному семінарі. Дуже сподобалось не лише спілкування з іншими братами, але і цікаво викладений матеріал, багато інформації, яку потрібно обдумати і через яку можна змінити дещо своєму житті.” О.М., Остріг
“Сподобалася підготовка ресурсами (зошит, вдала тема, спікер – немає часу заснути)” В’ячеслав К., Ірпінь
“Сподобалося спілкування з Ісусом один на один, молитва по текстах з Біблії, прийняття (завжди приїжджаю сюди як додому, сон, їжа).” Веніямин К., Хотин

 

ЗАПРОШУЄМО НА СЕМІНАРИ

Нагадаємо, що цей семінар - один з низки братерських семінарів, які проводяться у ЦХЖУ. Найближчий семінар з малих груп відбудеться 28-29 жовтня, а наступний подібний семінар “Час з Богом” відбудеться 2-3 грудня. Ви можете попередньо зареєструватися за телефоном (097) 313 34 24.

alt