Господь — Пастир мій
Написав ЦХЖУ    П'ятниця, 19 листопада 2010 13:55    PDF Друкувати Електронна адреса

alt22 Псалом написав Давид, який був пастухом. Давид по особливому переживав Господа як свого Пастира.
- Давид пише, що Господь як Пастир в недостатку не залишає, тобто задовільняє його потреби.
- Провадить на тихую воду, тобто дає спокій та відпочинок.
- Відживляє життя і по стежках справедливості провадить, підкріпляє і звертає його увагу на Себе.
- Коли знаходиться в долині смертної темряви не боїться злого, бо Пастир захищає в небезпеці.
- Трапезу зготував, Пастир дає йому свято.
- Давид впевнений, що добро і милосердя будуть супроводжувати його по всі дні життя, проявляє віру і покладається на Господа як свого  Пастира.

 

Господь є моїм Пастиром,з того часу, як я зустрівся з Ним. Кожного разу Баг дає мені достаток, я не хвилююсь, в що маю  одягтись, що поїсти... Часто є бажання мати більше і більше особливо матеріального, але з часом приходить розуміння що матеріальні речі не мають цінності. Так розумію Господа, який знає , що мені потрібноі добре, що не можу мати те, що хочу.
Важливий тихий час з Богом, стараюсь постійно за нього боротись, це як для овечки тиха вода у присутності Пастира. Часто в житті сильно хвилююсь, як бути в цій чи іншій ситуації — Бог контролює мене. Коли пастух веде овечку до води вона в цей момент відчуває безпеку. Навіть тоді, коли я падаю чи бачу безвихідну ситуацію, я розумію, що лише мій Пастир (Душеопікун) готовий допомогти мені, направити мене.
    Згадую як Бог захистив мене від небезпечної ситуації, коли керуючи машиною я врізаюсь у іншу машину... це був легкий шок, і на щастя ніхто не загинув, усвідомлюю,
що мій Пастир захистив мене.
    Найнебезпечнішим ворогом овечки є не лев чи тигр, а вовк, який,коли бачить стадо без пастуха забігає в нього і таким чином, забираючи одну вбиває інших. Овечки безпорадні особливо зі своєю температурою тіла 40% , вони не можуть втікати, тому, що при температура може піднятись і тоді овечка гине. Пастух завжди готовий захистити овець від звірів.
    Коли овечка часто віддаляється або втікає від стада , то пастухламає ногу — тоді він носить її на плечах, годує, піклується про неї... поки нога не зростеться . Таким чином пастух заставляє овечку знаходитись біля нього. Коли поступаю не по волі Божій то бачу плачевні результати.
    Мій Пастир постійно і віддано піклується про мене дбає, прислухається. Любить.
Впевнений, що Він ніколи не забуває мене і завжди спостерігає за мною.
    Приємно жити з братами і мати хорошу сімю, дякую Моєму Пастиру , який так багато мені дає. Нехай кожен мій вчинок, який я робитиму буде приємним і любим для Нього. І з ним пробувати я буду завжди.

Кульов Богдан, 13 набір