Конференція по духовним дарам
Geschrieben von: CLZ Ukraine    Dienstag, den 12. Mai 2009 um 00:00 Uhr    PDF Drucken E-Mail

7 – 9 квітня в Центрі християнського життя України відбувсь богословський семінар: «Дари Святого Духа в служінні церкви». Усі три дня були дуже насиченими. Адже ця тема зовсім не з простих – дуже актуальна і потребує, щоб про неї говорили. Головні промовці конференції: директор Інституту підготовки церковних служителів – пастор Микола Романюк, президент ЦХЖУпастор Григорій Комендант, др. пастор  Ґергард Ян Рьоттінг, президент місії «Схід-Захід».

Більше 50 братів з’їхались зрізних областей: Львівської, Кіровоградської, Київської, а саме більше братів було з Хмельницької та Вінницької областей.

Розпочавши конференцію, Пастор Рьоттінг розпочав з теми: «Апостол і пророк»(Еф.4:11). Було новим і неординарним, почути порівняння апостола з дипломатом чи послом, який є представником своєї країни і будує стосунки з іншою державою, тобто з цим світом! Однією з ключових думок, як на мене, були слова пастора Рьоттінга про те, що Бог будує своє царство, лише з упокореними.

Сама конференція була насичена різними цікавими, духовними, а саме головне практичними уроками. Головним гостем семінару для мене стала Катерина Шмідт (Льорах, ФРН). Я не очікував, що вона може так духовно «зачепити за живе». Сестра Катаріна поділилася темою про щоденне життя і служіння, сповнені Духа Святого, і розповіла про своє місіонерство в Африці. Захоплюючим для мене було почити про те, як Бог робив чудеса через неї, через те, що вона дозволила духу Святому керувати собою. Закінчуючи семінар, пастор Рьоттінг закликав усіх до спільної молитви благословення.

 Віталій Дралюк

Студент ІІ курсу ІПЦС

Aktualisiert ( Mittwoch, den 14. Oktober 2009 um 12:26 Uhr )